Favoriete vintage stijlen

Gepubliceerd op 23 december 2020 om 16:23

Dit zijn onze favoriete vintage stijlen:

Retro

Retro is mijn nummer 1!

Het straalt een en al vrolijkheid uit. Deze stijl laat zich prachtig combineren. Wat ik mooi vind aan retro is de mooie combinaties die je kan maken. En dan vooral het mixen van oud en nieuw. Een strak interieur met een persoonlijk nostalgisch tintje. Vintage retro is een echte eyecatcher in je interieur.

RETRO: EEN OUDE CAMERA MET EEN MODERNE ACHTERGROND GECOMBINEERD MET OKER GEEL

Industrieel

Stoer en Robuust.

Een industrieel interieur ademt de sfeer van een grote open ruimte zoals een fabriekshal. Gebruik onafgewerkte materialen, ruwe en robuuste items die allemaal stoer uitstralen. Mijn vriend is hier helemaal gek op. Ik pas industriële items toe in mijn interieur door bijvoorbeeld oude elektronica als accessoires te gebruiken. 

Vintage industrieel toepassen in je interieur

INDUSTRIEEL: STOERE SCHOOLSTOEL MET EEN EENVOUDIGE TAFEL

Bohemian

Ik houd erg van reizen. En bij van elke reis neem ik een souvenir mee. Al deze souvenirs hebben een bijzondere herinnering. Bohemian straalt dat reisgevoel uit. Laid-back en exotische tintjes. Het mooie van Bohemian is, dat eigenlijk alles mag. Zolang je zelf maar in de exotische sferen komt. Thuis je eigen vakantiegevoel. 

Bohemian woonaccessoires in je interieur

BOHEMIAN: RIET EN ROTAN WOONACCESSOIRES

Modern-Klassiek

Wat ik leuk vind om te doen is oud en nieuw combineren. Maar ook items die op het eerste oog helemaal niets met elkaar te maken hebben. Een kitscherige bank, met een strakke tafel. Het mooie van deze stijl is dat de tegenpolen van modern en klassiek elkaar gaan versterken. Lekker er op los mixen.

Modern - Klassiek met vintage woonaccessoires

MODERN - KLASSIEK: COMBINEER KLASSIEKE EN MODEREN WOONELEMENTEN. AANGEVULD MET VINTAGE WOONACCESSOIRES

Hollywood Regency

De Hollywood regency stijl begin ik steeds meer te waarderen. Gewoon lekker doen waar je zin in hebt. Maak een crib als een Hollywood decor. Vol met glitter, glamour, Swag en coolness. Je mag helemaal los gaan. Bijna hoe gekker hoe beter. Niemand hoeft het te begrijpen. Combineer antiek, art decor en modern met heftige uitschieters.  Het is een gedurfde stijl met elegantie en een touch van arrogantie. 

Hollywood Regency combineren met vintage

HOLLYWOOD REGENCY: OVER DE TOP, GOUD, KLEUR MET VEEL SWAG

Michella

VINTAGE STIJLEN | VINTAGE WOONACCESSOIRES | RETRO WOONACCESSOIRES | STOERE VINTAGE ITEMS

Reactie plaatsen

Reacties

Akkelien
10 maanden geleden

Dankjewel! Mijn pakketje net binnen gekregen, en wat was het weer goed verzorgd ingepakt!! Heel blij met mijn aankoop!