• Gratis verzending vanaf € 35,- NL - BE
  • Verzending binnen 48 uur
  • Veilig betalen

Ruilen en retourneren

 

HOE KAN IK EEN ARTIKEL RUILEN OF RETOURNEREN?

Is het artikel wat u heeft besteld niet wat u er van verwacht?
Geen probleem, u kunt het artikel retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. U kunt een mail sturen naar info@sfeertjegroen.nl en we zullen u de retourinstructies zenden. Na ontvangst van de instructies heeft u 14 dagen de tijd om het artikel retour te sturen. U stuurt het product dan (voor zover redelijkerwijs mogelijk) in originele verpakking terug. 

 

HOE ZIT DAT MET VINTAGE ITEMS?

Veel artikelen zijn in vintage staat. Kleine gebruikssporen, die absoluut niet storend zijn, zijn normaal. Mocht een artikel significante beschadigingen hebben, dan wordt dit altijd in de omschrijving bij het artikel vermeld. Uiteraard mag u nog steeds binnen 14 dagen uw artikel retourneren zonder opgave van reden.

 

BINNEN WELK TERMIJN MAG IK RETOURNEREN?

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling mag u een retourmelding doen. U heeft dan nog eens 14 dagen de tijd om het artikel retour te sturen.

 

MAG IK MIJN BESTELLING TEN ALLE TIJDEN RETOUR ZENDEN?

De verzendkosten bij een retour zijn voor eigen rekening. Als u een artikel wilt ruilen voor een ander artikel, kunt u ons dit via ons mailadres info@sfeertjegroen.nl laten weten.

 

HOE KRIJG IK MIJN GELD TERUG?

Na ontvangst nemen we de retourzending in behandeling. We controleren of het product gebruikt of beschadigd is. Is alles in orde dan wordt uw aankoopbedrag incl. de verzendkosten binnen 7 werkdagen teruggestort.

 

Let op: Sfeertjegroen biedt gratis verzending bij bestellingen boven de € 35,- aan. Mocht het zo zijn dat na het retour sturen van 1 of meerdere producten het totaalbedrag van uw bestelling onder de € 35,- grens komt. Zullen wij de verzendkosten alsnog in rekening brengen. Dit wordt in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. (Voor België en Duitsland geld een grens van € 50,-)

Meld hier je retour. We zullen dan zo spoedig mogelijk reageren met instructies.